Возила

SUBARU IMPREZA 2.0 Boxer Diesel

Година:

2008

Дополнителен опис: Возилото има изминато 39.420 км . Нема внатрешни и надворешни оштетувања . Има погон на сите тркала 4х4 , со дволитарски дизел мотор и 150 кс.

Цена:

13.115 евра

Локација:

Скопје

Контакт:

Филип Иваноски , filip.ivanoski@nlblizing.com.mk , + 389 75 408 806 , + 389 2 5100 363

РОБУСНО ТЕХНОЛОШКО ВОЗИЛО MAZDA BT- 50

Година:

2009

Дополнителен опис: Возилото има изминато 26.483 км . Има носивост од 1100 кг. Не е во возна состојба.

Цена:

Цена по договор.

Локација:

Скопје

Контакт:

Филип Иваноски filip.ivanoski@nlblizing.com.mk + 389 75 408 806 + 389 2 5100 363

РОБУСНО ТЕХНОЛОШКО ВОЗИЛО MAZDA BT- 50

Година:

2009

Дополнителен опис: Возилото има изминато 22.000 км . Има вграден ладилник . Без внатрешни и надворешни оштетувања.

Цена:

13.000 евра

Локација:

Скопје

Контакт:

Филип Иваноски filip.ivanoski@nlblizing.com.mk + 389 75 408 806 + 389 2 5100 363

OPEL ASTRA 1.4 TNG

Година:

2011

Дополнителен опис:

Возилото е прозведено во 2011 година но прва регистрација е направена во 2013 година . Има изминато 6500 км . Има бензински 1.4 турбо мотор со 140 коњски сили и вграден фабрички плински уред . Без внатрешни и надворешни оштетувања.

Цена:

13.500 евра

Локација:

Скопје

Контакт:

Филип Иваноски filip.ivanoski@nlblizing.com.mk + 389 75 408 806 + 389 2 5100 363

Damper Terex TA 30

Година:

2007

Дополнителен опис:

Произведен е во Велика Британија . Има сопствена тежина од 22 485 кг и носивост од 28 000 кг.

Цена:

Цена по договор

Локација:

Скопје

Контакт:

Филип Иваноски filip.ivanoski@nlblizing.com.mk + 389 75 408 806 + 389 2 5100 363

Damper Terex TA 30

Година:

2007

Дополнителен опис:

Произведен е во Велика Британија . Има сопствена тежина од 22 485 кг и носивост од 28 000 кг.

Цена:

Цена по договор.

Локација:

Скопје

Контакт:

Филип Иваноски filip.ivanoski@nlblizing.com.mk + 389 75 408 806 + 389 2 5100 363

KIPER Volvo FM420

Година:

2011

Дополнителен опис:

Возилото е со изминати 17 700 км . Има мотор од 12 777 см3 , 309 kw и носивост од 17 365 кг. 

Цена:

Цена по договор

Локација:

Скопје

Контакт:

Филип Иваноски filip.ivanoski@nlblizing.com.mk + 389 75 408 806 + 389 2 5100 363